Uleželý sýr s cibulí
Suroviny
- 360 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
- 20 g Česnek
- 2 kávová lžička Petržel - nať
- 1 kávová lžička Bobkový list
- 1 kávová lžička Nové koření celé
- 1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
- 1 kávová lžička Pepř červený celý
- 1 ks Cibule
- 5 polévková lžíce Olej slunečnicový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 497 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 39 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 72 mg
- Draslík 183.7 mg
- Vláknina 4684.7 mg
- Vitamín A 4684.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 5.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sýr nakrájíme na kostičky, cibuli na menší kousky a česnek na plátky.
-
2
V míse smícháme olej, bobkový list, pepř, nové koření, petrželku a papriku. Do hotové směsi vmícháme nakrájené suroviny a celé necháme v chladničce několik dní odležet.