Telecí nářez
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 463 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 164 g
- Sodík 967 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 156 mg
- Draslík 954.8 mg
- Vláknina 7151.2 mg
- Vitamín A 7151.2 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme telecí maso a orestujeme ze všech stran. Zalijeme 2 litry vody, přidáme celer, mrkev, sůl a nové koření a vaříme na mírném ohni 2 hodiny. Maso necháme vychladnout ve vývaru, studené vyjmeme, necháme okapat a nakrájíme na slabé plátky.