Rybí salát s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 413 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 19 g
- Sodík 1916 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 190.9 mg
- Draslík 559.1 mg
- Vláknina 4929.5 mg
- Vitamín A 4929.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filety povaříme v osolené vodě 10 minut, scedíme a necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme rajčata na kostičky, hlávkový salát na proužky, vařená vejce na plátky, křen nastrouháme najemno.
-
2
Rybí maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme rajčata, hlávkový salát, plátky vajec, osolíme, opepříme, zasypeme křenem a opatrně vmícháme našlehanou kysanou smetanu, aby se vejce příliš nerozdrobila.
-
3
Salát podáváme vychlazený s celozrnným pečivem.