Rybí salát s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 303 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1035 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 55.5 mg
- Draslík 276.2 mg
- Vláknina 11455.5 mg
- Vitamín A 11455.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filety, celer a krevety vložíme do vroucí vody a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
-
2
Rybí maso nakrájíme na kostičky, celer na nudličky, petrželku posekáme. Vše i s krevetami vložíme do mísy, přilijeme ocet, olej, přidáme sůl, pepř, nakonec vmícháme petrželku.
-
3
Podáváme vychlazený na listech hlávkového salátu nebo v salátových mističkách s celozrnným pečivem.