Rybí salát s krevetami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Celer bulvový
  • 200 g Rohlíky celozrnné
  • 40 g Salát hlávkový
  • 100 g Krevety tygří - loupané
  • 10 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 300 g Mořská štika - filety
  • 10 g Petržel kudrnka
  • 20 ml Ocet vinný
  • 30 ml Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 303 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 1035 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 55.5 mg
  • Draslík 276.2 mg
  • Vláknina 11455.5 mg
  • Vitamín A 11455.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filety, celer a krevety vložíme do vroucí vody a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout.

  • 2

    Rybí maso nakrájíme na kostičky, celer na nudličky, petrželku posekáme. Vše i s krevetami vložíme do mísy, přilijeme ocet, olej, přidáme sůl, pepř, nakonec vmícháme petrželku.

  • 3

    Podáváme vychlazený na listech hlávkového salátu nebo v salátových mističkách s celozrnným pečivem.

Komentáře k receptu