Sleďové rolky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sleď Baltický marinovaný
  • 50 g Cibule sterilovaná
  • 60 ml Hořčice
  • 6 ks Bobkový list
  • 8 ks Chilli paprička
  • 2 dl Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 545 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 48 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 82.2 mg
  • Vláknina 1804.5 mg
  • Vitamín A 1804.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Marinované sledě rozřízneme na půlku, každou půlku potřeme hořčicí, položíme na okraj půlku chilli papričky a smotáme do ruličky. Spíchneme párátkem a vložíme do plastové uzavíratelné nádoby. Jednotlivé ruličky dáváme hodně natěsno, podle množství jedno nebo dvě patra, poklademe bobkovým listem a zalijeme olivovým olejem tak, aby byly rolky ponořené. Nádobu zavřeme a dáme do lednice.

  • 2

    Při podávání připíchneme párátkem ještě malou nakládanou cibulku.

Komentáře k receptu