Salámové kornoutky s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 267 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 24 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 179.7 mg
- Vláknina 4639.8 mg
- Vitamín A 4639.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme broskvovou salsu. Broskve omyjeme, rozkrojíme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na dílky. 70g dužiny rozmixujeme s 50ml oleje, špetkou soli, pepřem a 10ml citronové šťávy.
-
2
Jednotlivá kolečka salámu stočíme do tvaru kornoutků a naplníme několika kousky broskve.
-
3
Na jednu porci podáváme 3 kornoutky s 1 lžící broskvové salsy.