Gin krusta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 236 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 0 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 32.4 mg
- Vláknina 572 mg
- Vitamín A 572 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do šejkru nasypeme 4 kostky ledu, necháme půl minuty chladit, slijeme vodu z ledu a do šejkru nalijeme višňovou šťávu, gin, vodku a campari. Šejkr uzavřeme a důkladně protřepeme.
-
2
Připravenou skleničku otřeme po okraji plátkem citronu, obrátíme dnem vzhůru a ponoříme ji do krystalového cukru, který se nalepí, čímž vznikne ledový efekt. Nápoj ze šejkru nalijeme do skleničky, přidáme slámku a podáváme.