Kořeněná omáčka k masu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 4 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 kávová lžička Majonéza
  • 1 kávová lžička Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 63 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 144 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0.2 mg
  • Draslík 84.1 mg
  • Vláknina 2294 mg
  • Vitamín A 2294 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme majonézu, jogurt, kari, pepř, omáčku, na jemno nakrájenou cibuli, cukr a sůl.

  • 2

    Ingredience důkladně promícháme a servírujeme společně s pečeným masem.

Komentáře k receptu