Bramborový salát s letní zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 101 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 3 g
- Sodík 54 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 8.8 mg
- Draslík 422.7 mg
- Vláknina 6366 mg
- Vitamín A 6366 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V osolené vodě uvaříme brambory, hotové brambory zcedíme a necháme vychladnout. Uvařit dáme i vajíčka, oloupeme a počkáme, až vychladnou.
-
2
Na malé kousky nakrájíme ředkvičky, cibuli, vychladlé brambory a vejce.
-
3
Vše promícháme společně s natrhaným hlávkovým salátem, bílým jogurtem, smetanou, šťávou z citrónu a solí.
-
4
Hotový salát dáme zhruba na jednu hodinu do chladničky a můžeme servírovat.