Dánský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 85 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 4 g
- Sodík 108 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 123.7 mg
- Draslík 237.1 mg
- Vláknina 3942.5 mg
- Vitamín A 3942.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlávkový salát omyjeme, natrháme na kousky a vložíme do mísy.
-
2
Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata, na čtvrtky nakrájená, uvařená vejce, kukuřici, zakysanou smetanu, bílý jogurt a špetku soli. Vše dobře promícháme.
-
3
Před podáváním necháme salát proležet v chladu.