Vejce plněná

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 32 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 0.5 ks Cibule
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 222 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 160 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 324.7 mg
  • Draslík 116.4 mg
  • Vláknina 558.3 mg
  • Vitamín A 558.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo.

  • 2

    Do misky dáme máslo, hořčici, sůl a pepř. Nakrájíme cibuli a vše promícháme.

  • 3

    Oloupeme vejce, vyjmeme žloutky a zamícháme je do pomazánky s máslem, hořčicí, cibulí, solí a pepřem.

  • 4

    Uvařené bílky rozkrájíme na půl a dáme na ně hotovou pomazánku.

  • 5

    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře k receptu