Bůčkový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Okurky nakládané
  • 200 g Ředkvička
  • 100 g Salám jemný
  • 100 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 300 g Vepřový bok
  • 25 g Petržel kudrnka
  • 40 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 8 ks Rohlíky bílé
  • 3 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 850 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 1378 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 96.5 mg
  • Draslík 348 mg
  • Vláknina 11747.8 mg
  • Vitamín A 11747.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vychladlý upečený bůček nakrájíme spolu se salámem na kostičky, ředkvičky nakrájíme na kolečka, okurky na proužky. Vše vsypeme do salátové mísy, přilijeme trochu vody, přidáme hořčici, osolíme, opepříme a posypeme posekanou petrželkou. Vše dobře promícháme a povrch salátu poypeme strouhaným sýrem.

  • 2

    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře k receptu