Pomerančový suk
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 23 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 2 mg
- Draslík 374.5 mg
- Vláknina 9160 mg
- Vitamín A 9160 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 7.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pomerančovou kůru nastrouháme, smícháme s mletými mandlemi, olejem, rozpuštěnou čokoládou a likérem. Důkladně promícháme a vytvarujeme do tvaru tenkého válce o průměru asi 3cm. Zabalíme do kuchyňské fólie, necháme v lednici ztuhnout a poté obalíme ve strouhaných mandlích, které jsme předtím spařili a oloupali.
-
2
Těsně před podáváním suk nakrájíme na tenké plátky.