Pomerančový suk

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Čokoláda hořká
  • 100 g Mandle
  • 200 g Mandle mleté
  • 1 ks Pomeranče
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 304 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 2 mg
  • Draslík 374.5 mg
  • Vláknina 9160 mg
  • Vitamín A 9160 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.6 mg
  • Vitamín E 7.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pomerančovou kůru nastrouháme, smícháme s mletými mandlemi, olejem, rozpuštěnou čokoládou a likérem. Důkladně promícháme a vytvarujeme do tvaru tenkého válce o průměru asi 3cm. Zabalíme do kuchyňské fólie, necháme v lednici ztuhnout a poté obalíme ve strouhaných mandlích, které jsme předtím spařili a oloupali.

  • 2

    Těsně před podáváním suk nakrájíme na tenké plátky.

Komentáře k receptu