Mandlové třísky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 17 g
- Sodík 46 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 225.3 mg
- Vláknina 6550 mg
- Vitamín A 6550 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 6.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mandle nakrájíme na nudličky a krátce je opražíme v troubě.
-
2
Čokoládovou polevu rozpustíme ve vodní lázni a hladce rozmícháme. Přidáme mandlové nudličky a dobře promícháme.
-
3
Pomocí dvou vidliček tvoříme malé hromádky, které klademe na pergamenový papír a necháme je v chladu ztuhnout.