Dip z čerstvého sýra s paprikou k bramborám
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 17 g
- Sodík 163 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 55 mg
- Draslík 184.5 mg
- Vláknina 2445 mg
- Vitamín A 2445 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriku oloupeme škrabkou a nakrájíme ji na velmi jemné kostičky. Krémový sýr promícháme s kořením a přidáme papriku i jemně nakrájenou chilli papričku. Pikantně dochutíme cayenským pepřem.