Zeleninový salát s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 171 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 12 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 98.1 mg
- Draslík 333.4 mg
- Vláknina 4069.8 mg
- Vitamín A 4069.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vařené brambory a omytá rajčata pokrájíme také na plátky, promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí a scezeným hráškem.
-
2
Smícháme olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Zálivku vmícháme do salátu a vše ještě posypeme posekanou petrželkou.
-
3
Salát podáváme dobře vychlazený.