Ančovičkový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 19 g
- Sodík 1841 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 45.5 mg
- Draslík 458.4 mg
- Vláknina 1502.5 mg
- Vitamín A 1502.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.8 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nasekanou šalotku a česnek rychle osmažíme v rozpáleném másle.
-
2
Ančovičky osušíme a se zbývajícími přísadami rozmixujeme na jemnou omáčku. Vše promícháme a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.