Nádivka k telecímu masu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1506 kcal
- Sacharidy 64 g
- Tuky 132 g
- Sodík 1014 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 64 g
- Cholesterol 258.9 mg
- Draslík 221.7 mg
- Vláknina 6801.9 mg
- Vitamín A 6801.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.3 mg
- Vitamín E 4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do misky vložíme hovězí lůj, přisypeme strouhanku, posekanou petrželku a přidáme vejce. Osolíme, opeříme, ještě přidáme špetku mletého muškátového oříšku a vše spolu dobře promícháme.
-
2
Uložíme do lednice a použijeme jako nádivku při přípravě telecího masa.