Nádivka k telecímu masu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Petržel kudrnka
  • 250 g Hovězí lůj
  • 250 g Strouhanka
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1506 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 132 g
  • Sodík 1014 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 64 g
  • Cholesterol 258.9 mg
  • Draslík 221.7 mg
  • Vláknina 6801.9 mg
  • Vitamín A 6801.9 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.3 mg
  • Vitamín E 4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky vložíme hovězí lůj, přisypeme strouhanku, posekanou petrželku a přidáme vejce. Osolíme, opeříme, ještě přidáme špetku mletého muškátového oříšku a vše spolu dobře promícháme.

  • 2

    Uložíme do lednice a použijeme jako nádivku při přípravě telecího masa.

Komentáře k receptu