Sušené mandlové hříbky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 8 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 119.3 mg
- Vláknina 3628 mg
- Vitamín A 3628 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mleté mandle, cukr a bílek smícháme a vypracujeme těsto, rozdělíme na dvě poloviny.
-
2
Z jedné uděláme malé válečky, do druhé přidáme strouhanou čokoládu a vytvarujeme hlavičky hříbků.
-
3
Spojíme s nožičkami. Hříbky stavíme na plech s pečícím papírem a sušíme v mírné troubě.