Datlové doutníky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 120 g Ořechy vlašské
  • 100 g Poleva čokoládová
  • 100 g Cukr moučkový
  • 10 ks Datle
  • 1 ks Vaječný bílek slepičí
  • 1 polévková lžíce Rum
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2931 kcal
  • Sacharidy 768 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 35 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 768 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 7039.3 mg
  • Vláknina 135788 mg
  • Vitamín A 135788 mg
  • Vitamín B6 2.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté ořechy, bílek, cukr a rum zpracujeme na těsto.

  • 2

    Datle rozkrájíme podélně na čtyři kusy. Každý kus obalíme těstem, utvoříme malý doutníček a namočíme ho v kávové nebo čokoládové polevě.

  • 3

    Necháme zaschnout.

Komentáře k receptu