Tapenáda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 16 g
- Sodík 822 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 14.3 mg
- Draslík 119.1 mg
- Vláknina 1410 mg
- Vitamín A 1410 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ančovičky, olivy, česnek a tuňáka rozmixujeme na jemné pyré.
-
2
Vmícháme olej.
-
3
Před servírováním necháme vychladit a následně ohřát na pokojovou teplotu.
-
4
Hodí se jako omáčka k jehněčímu masu.