Ryba májová marinovaná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 398 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 8 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 66.7 mg
- Draslík 63.5 mg
- Vláknina 4625.9 mg
- Vitamín A 4625.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé z tresky osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, osmažíme do růžova na rozpáleném oleji a odložíme na talíř.
-
2
Na zbylém oleji osmažíme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme ocet, cukr a rozmarýn, asi 5 minut povaříme. Do omáčky vložíme zpátky rybu a před podáváním necháme odležet nejlepe 4-5 hodin.