Andaluský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 391 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 38 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 214.9 mg
- Vláknina 3759.8 mg
- Vitamín A 3759.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata nakrájíme na čtvrtky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky. Obojí promícháme rovnoměrně s vařenou rýží, zalijeme olejovou zálivkou a zasypeme posekanou petrželkou.
-
2
Podáváme k masitým pokrmům.