Celerový salát s hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 400 g Celer bulvový
  • 150 ml Majonéza
  • 100 ml Hořčice
  • 100 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 353 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 263 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 12.5 mg
  • Draslík 283.5 mg
  • Vláknina 4475 mg
  • Vitamín A 4475 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 4.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kořen celeru dobře očistíme a omyjeme. Nastrouháme nahrubo a vložíme do skleněné mísy. Zalijeme majonézou, do které jsme vmíchali hořčici, smetanu a nadrobno posekanou cibuli.

  • 2

    Podáváme k pečeným masům.

Komentáře k receptu