Celerový salát s hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 353 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 35 g
- Sodík 263 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 12.5 mg
- Draslík 283.5 mg
- Vláknina 4475 mg
- Vitamín A 4475 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 4.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kořen celeru dobře očistíme a omyjeme. Nastrouháme nahrubo a vložíme do skleněné mísy. Zalijeme majonézou, do které jsme vmíchali hořčici, smetanu a nadrobno posekanou cibuli.
-
2
Podáváme k pečeným masům.