Úhoř jako předkrm

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 600 g Rohlíky bílé
  • 1000 g Úhoř říční
  • 5 g Tymián čerstvý
  • 300 ml Víno bílé
  • 1200 ml Vývar zeleninový
  • 150 ml Omáčka Aioli
  • 2 ks Bobkový list
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 705 kcal
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 711 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 92.7 mg
  • Draslík 237.1 mg
  • Vláknina 9918.3 mg
  • Vitamín A 9918.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na špalíčky. Vývar přivedeme k varu a vložíme do něj kousky úhoře. Přisypeme posekané bylinky, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Přilijeme bílé víno a povaříme 30 minut. Scedíme a necháme vychladnout.

  • 2

    Podáváme jako předkrm s bílým pečivem a zeleninovou omáčkou.

Komentáře k receptu