Úhoř jako předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 705 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 40 g
- Sodík 711 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 92.7 mg
- Draslík 237.1 mg
- Vláknina 9918.3 mg
- Vitamín A 9918.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na špalíčky. Vývar přivedeme k varu a vložíme do něj kousky úhoře. Přisypeme posekané bylinky, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Přilijeme bílé víno a povaříme 30 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
-
2
Podáváme jako předkrm s bílým pečivem a zeleninovou omáčkou.