Tyrolští pstruzi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 945 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 67 g
- Sodík 848 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 145 mg
- Draslík 1243.6 mg
- Vláknina 4995 mg
- Vitamín A 4995 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Menší ryby očistíme, obalíme v mouce a na rozpáleném olivovém oleji opečeme po obou stranách.
-
2
Usmažené pstruhy položíme ještě teplé vedle sebe do podlouhlé mísy nebo na vyšší tác, osolíme a přelijeme horkou rajčatovou omáčkou, do které jsme přimíchali prolisovaný česnek. Necháme marinovat 24 hodin a podáváme.