Ochucený kaviár
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 14 g
- Sodík 716 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 154 mg
- Draslík 166.4 mg
- Vláknina 4150 mg
- Vitamín A 4150 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kaviár rozložíme na prkénko, vidličkou nadrtíme, upravíme na talířek, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Obložíme čerstvými fíky a podáváme jako předkrm s bílým pečivem. Pečivo můžeme namazat v tenké vrstvě máslem.