Marinované cibulky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Cibule
  • 5 g Pepř černý celý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Bobkový list
  • 2 dl Olej olivový
  • 2 dl Víno bílé
  • 2 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 540 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 205 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 270.7 mg
  • Vláknina 7328.3 mg
  • Vitamín A 7328.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce nalijeme 2 dl bílého vína, 2 dl vody, 2 dl olivového oleje, přidáme šťávu z 1 citronu, bobkový list, 5 zrnek pepře a sůl podle chuti.

  • 2

    Jarní cibulky očistíme, vložíme do horkého nálevu a vaříme při mírné teplotě cca 5-10 minut. Musíme dát pozor, aby se nám cibulky nerozvařily. Marinádu s cibulkami necháme vychladnout.

  • 3

    Cibulky servírujeme i s marinádou.

  • 4

Komentáře k receptu