Marinované cibulky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 50 g
- Sodík 205 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 270.7 mg
- Vláknina 7328.3 mg
- Vitamín A 7328.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce nalijeme 2 dl bílého vína, 2 dl vody, 2 dl olivového oleje, přidáme šťávu z 1 citronu, bobkový list, 5 zrnek pepře a sůl podle chuti.
-
2
Jarní cibulky očistíme, vložíme do horkého nálevu a vaříme při mírné teplotě cca 5-10 minut. Musíme dát pozor, aby se nám cibulky nerozvařily. Marinádu s cibulkami necháme vychladnout.
-
3
Cibulky servírujeme i s marinádou.
-
4