Marinované okurky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 58 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 4 g
- Sodík 263 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 295.2 mg
- Vláknina 2197.5 mg
- Vitamín A 2197.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salátové okurky očistíme a nakrájíme na delší hranolky. Zasypeme solí a necháme 20 minut odležet. Okurky mezitím pustí vodu, tu slijeme, okurky opepříme, zakapeme olivovým olejem a octem, posypeme najemno nakrájeným kerblíkem.
-
2
Podáváme k vařeným rybám.