Kyperský dezert

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Sušenky zázvorové
  • 350 g Máslo čerstvé
  • 100 g Cukr moučkový
  • 180 g Čokoláda hořká
  • 65 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Cukr vanilka
  • 3 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1467 kcal
  • Sacharidy 131 g
  • Tuky 100 g
  • Sodík 727 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 131 g
  • Cholesterol 292.6 mg
  • Draslík 656.3 mg
  • Vláknina 10700 mg
  • Vitamín A 10700 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 107.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sušenky nalámeme, přidáme cukr, vejce, vanilku, nastrouhanou čokoládu, vodu a rozpuštěné máslo.

  • 2

    Vzniklým těstem vyplníme srnčí hřbet a necháme ztuhnout v lednici.

  • 3

    Poté vyklopíme, nakrájíme a podáváme.

Komentáře k receptu