Hruškové müsli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 145 g Jogurt bílý
  • 55 g Mandle
  • 400 g Ovesné vločky
  • 250 ml Džus hruškový
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Broskve
  • 1 ks Hrušky
  • 1 ks Banány
  • 1 ks Maracuja
  • 1 špetka Skořice mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 687 kcal
  • Sacharidy 116 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 25 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 113 g
  • Cholesterol 11 mg
  • Draslík 937.1 mg
  • Vláknina 40084.8 mg
  • Vitamín A 40084.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.7 mg
  • Vitamín E 9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 52.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou broskev a hrušku oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. V míse smícháme s ovesnými vločkami, skořicí a hruškovým džusem a dáme uležet na 1 hodinu do lednice. Poté směs promícháme s jogurtem, nasekanými mandlemi a rozdělíme do misek.

  • 2

    Podáváme přelité mlékem, ozdobené plátky banánu a maracuji.

Komentáře k receptu