Ovocný salát s jogurtem a šťávou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 1 g
- Sodík 28 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 2.3 mg
- Draslík 645.2 mg
- Vláknina 11445.5 mg
- Vitamín A 11445.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 77.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve zbavíme ovoce slupek, jádřinců a nakrájíme ho na stejně velké kousky. Vložíme je do mísy, polijeme pomerančovou šťávou a dáme na 1 hodinu do chladničky.
-
2
Před servírováním ovoce polijeme jogurtem.