Čokoládová pěna s borůvkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 350 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 23 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 48.1 mg
- Draslík 198.6 mg
- Vláknina 6466.7 mg
- Vitamín A 6466.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a necháme pozvolna vychladnout.
-
2
V kastrůlku smícháme želatinu v prášku se 3 lžícemi vody, dokud není tekutina čirá, a poté ji necháme volně vychladnout.
-
3
Do hotového pudinku vmícháme želatinu a čokoládu, rozdělíme směs do několika hrnečků a necháme 1 hodinu vychladnout v ledničce.
-
4
Podáváme se šlehačkou a borůvkami.