Ostrá omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 605 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 64 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 248.1 mg
- Vláknina 1539.7 mg
- Vitamín A 1539.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do misky nalijeme olej a ocet, přidáme sůl a pepř.
-
2
Petrželku, kerblík, estragon, cibuli, pažitku a kapary pokrájíme najemno a přisypeme do mísy. Přidáme lžíci hořčice a podle chuti chilli papričku. Vše důkladně promícháme. Ostrost omáčky závisí na množství cayenského pepře a velikosti papričky.
-
3
Omáčka je vhodná k telecímu a skopovému masu.