Kavurma z vnitřností

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 160 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 300 g Hovězí jazyk
  • 400 g Hovězí srdce
  • 300 g Játra vepřová
  • 200 g Máslo čerstvé
  • 10 ks Pepř černý celý
  • 8 stroužek Česnek
  • 0.5 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 678 kcal
  • Sacharidy 49 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 335 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 316.7 mg
  • Draslík 1351.4 mg
  • Vláknina 35613.3 mg
  • Vitamín A 35613.3 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 72 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vnitřnosti z různých druhů masa (vepřové, hovězí, skopové, telecí)

  • 2

    nakrájíme na malé kousky a vložíme do hrnce, zalijeme je studenou vodou tak, aby byly ponořené. Osolíme a dusíme pod pokličkou.

  • 3

    Roztlučeme celý pepř s česnekem a přidáme ho do vody k masu. V průběhu vaření vložíme do vývaru 200 g másla.

  • 4

    Když je maso uvařené, vše opatrně vylijeme do vyšší mísy a necháme v lednici ztuhnout.

  • 5

    Toto jídlo je velmi oblíbené na Balkáně.

Komentáře k receptu