Francouzská remuláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 516 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 51 g
- Sodík 369 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 217.8 mg
- Vláknina 2470 mg
- Vitamín A 2470 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 7.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do misky dáme majonézu a jablečný džem. Přidáme francouzskou hořčici, sardelovou pastu a vše spolu dobře promícháme.
-
2
Připravíme kyselé okurky, kapary, petrželku, kerblík a estragon. Vše pokrájíme nadrobno a vmícháme do ochucené majonézy.
-
3
Používáme asi po hodině, kdy se všechny chutě v majonéze smísí.