Nakládaný zrající sýr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1030 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 101 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 98.4 mg
- Vláknina 1456.5 mg
- Vitamín A 1456.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.5 mg
- Vitamín E 41.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sýry nakrájíme na kostičky.
-
2
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
-
3
Z feferonek odstraníme stopku a nakrájíme je.
-
4
V misce promícháme sýr, koření a feferonky.
-
5
Do skleniček položíme na dno cibuli, přidáme kořeněný sýr a vše zalijeme olejem, aby byl sýr potopený.
-
6
Sýr necháme 1-2 týdny odležet a pak podáváme.