Nakládaný zrající sýr

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Sýr Tvarůžky
  • 200 ml Olej slunečnicový
  • 2 ks Feferony
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Koření grilovací
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1030 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 101 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 98.4 mg
  • Vláknina 1456.5 mg
  • Vitamín A 1456.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.5 mg
  • Vitamín E 41.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sýry nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

  • 3

    Z feferonek odstraníme stopku a nakrájíme je.

  • 4

    V misce promícháme sýr, koření a feferonky.

  • 5

    Do skleniček položíme na dno cibuli, přidáme kořeněný sýr a vše zalijeme olejem, aby byl sýr potopený.

  • 6

    Sýr necháme 1-2 týdny odležet a pak podáváme.

Komentáře k receptu