Slávky s rajčaty a hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 144 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 4 g
- Sodík 1029 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 46.2 mg
- Draslík 405.5 mg
- Vláknina 341.8 mg
- Vitamín A 341.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slávky necháme okapat, osolíme je, opepříme a upravíme na lastury z ústřic. Omyté lusky asi 3 minuty blanšírujeme ve vroucí vodě. Omytá cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky.
-
2
Lastury ozdobíme hrachovými lusky a rajčátky a podáváme.