Slávky s rajčaty a hráškem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 330 g Mušle v nálevu
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Hrachové lusky
  • 2 ks Rajčata Cherry
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 144 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 1029 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 46.2 mg
  • Draslík 405.5 mg
  • Vláknina 341.8 mg
  • Vitamín A 341.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slávky necháme okapat, osolíme je, opepříme a upravíme na lastury z ústřic. Omyté lusky asi 3 minuty blanšírujeme ve vroucí vodě. Omytá cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky.

  • 2

    Lastury ozdobíme hrachovými lusky a rajčátky a podáváme.

Komentáře k receptu