Citronový pudink

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 1 ks Citronová šťáva
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.5 l Voda pitná
  • 6 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 356 kcal
  • Sacharidy 70 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 280 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 70 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 102.2 mg
  • Vláknina 420 mg
  • Vitamín A 420 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V půl litru vody rozmícháme žloutky, krupicový cukr, vanilkový pudink a vše krátce povaříme.

  • 2

    Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a smícháme do vychladlé hmoty. Přilijeme šťávu z citronu, pak můžeme podávat.

  • 3

    Podáváme jak teplý, tak studený.

Komentáře k receptu