Citronový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
- Sacharidy 70 g
- Tuky 6 g
- Sodík 280 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 70 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 102.2 mg
- Vláknina 420 mg
- Vitamín A 420 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V půl litru vody rozmícháme žloutky, krupicový cukr, vanilkový pudink a vše krátce povaříme.
-
2
Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a smícháme do vychladlé hmoty. Přilijeme šťávu z citronu, pak můžeme podávat.
-
3
Podáváme jak teplý, tak studený.