Salát z mladé kapusty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 4 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1228.6 mg
- Vláknina 13826 mg
- Vitamín A 13826 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 306.1 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvé kapustové listy a kapustová srdíčka omyjeme a osušíme.
-
2
Z citronové šťávy (nebo octa), oleje, cukru a soli připravíme marinádu a promícháme ji s kapustou nakrájenou na nudličky a omytými, nahrubo nastrouhanými jablky.
-
3
Salát ihned podáváme.