Turecký rýžový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 20 g
- Sodík 301 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 16.6 mg
- Draslík 159.4 mg
- Vláknina 2989.8 mg
- Vitamín A 2989.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.8 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařenou rýži promícháme s majonézou a jogurtem.
-
2
Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, omyté, na kostičky nakrájené jablko, očištěné, nadrobno nakrájené papriky, plátky mandlí, sůl a pepř.
-
3
Vše dobře promícháme a necháme chvíli rozležet.
-
4
Salát podáváme studený.