Červené fazole v olivovém oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 25 g
- Sodík 396 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 313.7 mg
- Vláknina 10774 mg
- Vitamín A 10774 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli na drobno pokrájíme, necháme osmažit na olivovém oleji, přidáme pokrájenou mrkev, oloupané stroužky česneku a protlak. Osolíme, ocukrujeme a podlijeme vodou, krátce povaříme.
-
2
K připravené omáčce vmícháme červené fazole, necháme ještě chvíli povařit.
-
3
Podáváme vychlazené, posypané sekanou petrželkou a zdobené plátky citrónu.