Bramborový salát s ovocem a gorgonzolou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Grapefruity
  • 70 g Sýr Gorgonzola
  • 10 g Ořechy vlašské
  • 1 g Řeřicha
  • 100 g Pomeranče
  • 100 g Brambory vařené ve slupce
  • 10 ml Mléko polotučné
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 160 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 409 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 17.8 mg
  • Draslík 193.2 mg
  • Vláknina 3987.5 mg
  • Vitamín A 3987.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky, přidáme gorgonzolu pokrájenou na kostičky, pomeranč a grep nakrájené na plátky, ořechy opražené na suché pánvi.

  • 2

    Smícháme, přidáme majonézu a mléko, řeřichu, sůl, vše jěště znovu promícháme a podáváme.

  • 3

Komentáře k receptu