Bramborový salát s ovocem a gorgonzolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 160 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 6 g
- Sodík 409 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 17.8 mg
- Draslík 193.2 mg
- Vláknina 3987.5 mg
- Vitamín A 3987.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky, přidáme gorgonzolu pokrájenou na kostičky, pomeranč a grep nakrájené na plátky, ořechy opražené na suché pánvi.
-
2
Smícháme, přidáme majonézu a mléko, řeřichu, sůl, vše jěště znovu promícháme a podáváme.
-
3