Okurky s tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 615 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 59 g
- Sodík 127 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 124.1 mg
- Draslík 737.9 mg
- Vláknina 5079.5 mg
- Vitamín A 5079.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané okurky rozpůlíme a vydlabeme vnitřek.
-
2
Rozkrájíme je na kousky a dáme na 10 minut povařit do osolené vody.
-
3
Poté je necháme okapat.
-
4
Promícháme vidličkou máslo s tuňákem, pepřem a solí.
-
5
Touto směsí naplníme okurky a na talíři je polijeme majolkou, do které jsme přidali kečup.
-
6
Dáme vychladit a podáváme.