Dušený tuňák
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 15 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 61 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 95 mg
- Draslík 1110 mg
- Vláknina 6115.8 mg
- Vitamín A 6115.8 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.7 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kolečka nakrájenou cibuli osmažíme s drceným česnekem.
-
2
Podlijeme 1/4 l vody, přidáme na kostičky pokrájená rajčata a brambory. Vše osolíme, opepříme a přilijeme citrónovou šťávu.
-
3
K zelenině přidáme porce tuňáka, posypeme tymiánem a dusíme do změknutí.
-
4
Tuňáka se zeleninou podáváme vychlazeného, posypaného sekanou petrželí.