Polévka jahodová - studená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 340 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 15 g
- Sodík 77 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 55 mg
- Draslík 155.3 mg
- Vláknina 4120 mg
- Vitamín A 4120 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 101.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Přivedeme k varu mléko s rozmíchaným pudinkovým práškem, přilijeme smetanu a za stálého míchání povaříme.
-
2
Necháme prochladnout a vmícháme rozmixované ovoce.
-
3
Před podáváním osladíme buď cukrem, nebo sladidlem a vychladíme.