Telecí kýta pečená, studená

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Želatina
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 kg Telecí kýta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 318 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 167 mg
  • Bílkoviny 57 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 195 mg
  • Draslík 920.3 mg
  • Vláknina 1461 mg
  • Vitamín A 1461 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Studenou pečenou kýtu nakrájíme na plátky, rozložíme je úhledně na podlouhlou mísu a potřeme je štávou, promíchanou rosolem. Takto upravenou pečeni ozdobíme buď hlávkovým salátem, nebo jemně rozsekaným rosolem a zelenou petrželí.

Komentáře k receptu