Ovocný salát s kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 27 g
- Sodík 149 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 217.5 mg
- Vláknina 6767.4 mg
- Vitamín A 6767.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.1 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pečená (nebo vařená) kuřecí prsa, broskve, ananas a oloupaný pomeranč nakrájíme na malé kousky. Šťávu z pomeranče zachytíme a použijeme při přípravě dresinku.
-
2
Omytý salát a čekanku natrháme na kousky a promícháme s kuřecím masem, ovocem a plátky mandlí.
-
3
Dresink:
-
4
Majonézu smícháme s pomerančovou šťávou, solí a bílým pepřem. Dresink zlehka vmícháme do salátu.