Štika po italsku, obložená, studená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 584 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 31 g
- Sodík 97057 mg
- Bílkoviny 72 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 278 mg
- Draslík 231.4 mg
- Vláknina 1807.8 mg
- Vitamín A 1807.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na porce nakrájenou štiku osolíme, opepříme, poprášíme slabě moukou a v rozpáleném oleji ji prudce do růžova pečeme asi deset minut.
-
2
Povrch vychladlých porcí pokapeme citrónovou šťávou, obložíme jej na kolečka nakrájenými rajčaty a vejci a porce urovnáme na podstavec upravený z francouzského salátu.
-
3
Okraj podstavce ozdobíme jemně rozsekaným rosolem.