Salát z krevet a fazolí s bazalkou a sušenými rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 293 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 6 g
- Sodík 673 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 78.8 mg
- Draslík 511.6 mg
- Vláknina 20518.2 mg
- Vitamín A 20518.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety, cizrnu, fazole a česnek smíchejte se šťávou z limetek a olejem, přidejte natrhané lístky bazalky, osolte a opepřete.
-
2
Vše promíchejte, překryjte a nechte přes noc uležet.
-
3
Podávejte při pokojové teplotě.